Heeft Elvis onwettige kinderen?

                                Elvis Aaron Presley Jr.

 

Elvis Aaron Presley Jr. is een acteur met de zeldzame mogelijkheid een meeslepend en ​​een zeer speciale verstandhouding te kunnen hebben met zijn publiek. Zijn ongelooflijke zangstem, die natuurlijk doet denken aan "The King", en zijn fijne gevoel voor humor heeft wereldwijd publiek enthousiast gemaakt. Jr. werd vertegenwoordigd door een aantal prominente managers door de jaren heen, met inbegrip van een dertien jaar samen zijn met Seymour Heller - die ook lange tijd manager was van Liberace en een goede vriend was van Kolonel Tom Parker.

Elvis Aaron Presley, Jr. is taalkundige en verraste zijn publiek door zijn serenades (waar hij ook verscheen) in hun moedertaal te brengen. Zijn uitvoeringen deed hij zowel voor particuliere als ticket evenementen Hij verscheen in zalen, variërend van nachtclubs en theaters als concertzalen en arena's, evenals pretparken en casino’s. Een aantal van de beste muzikale muzikanten uit de VS begeleidend hem, waaronder Bobby Morris (die ook Elvis Sr. - Larry White en Barbra Streisand en vele anderen begeleide). Larry White was ook de begeleider van Kenny Rogers, Wayne Newton en Robert Goulet. Elvis Aaron Presley Jr. heeft 21 Dvd’s opgenomen en wist een productie opname van 34 CD zowel live als studio te vergaren.

Naast zijn drukke concertagenda is Elvis Aaron Presley Jr. de eigenaar van Dreamland Elvis and Friends Museum, voorheen het Presley Museum, dit is een hydraulische pull-outs en een eyes-poping grafische one-of-a-kind mobiele museum die elke Elvis fan hart doet kloppen, en bezit een van de grootste particuliere verzamelingen van Elvis memorabilia buiten Graceland en heeft een waarde van meer dan zes miljoen dollar. Op sommige momenten hebben delen van de collectie tentoongesteld in de Verenigde Staten, Canada (met inbegrip van de Canadian National Exhibition en Canada Wonderland Paramount’s) Europa en Azië. Het bestond als een stationaire museum voor 18 jaar in Niagara Falls. Alle exposities zijn volledig ingekapseld en zijn beschikbaar als ofwel een permanente of tijdelijke attractie. De collectie omvat auto's, motorfietsen, kostuums, sieraden, film rekwisieten en andere spannende memorabilia. Een gedeelte van het museum bevat voertuigen, kostuums en andere voorwerpen van beroemdheden als Roy Orbison, Liberace, Marilyn Monroe, Michael Jackson, Farrah Fawcett, Muhammad Ali, Barbara Mandrell, Linda Thompson en Skeeter Davis

Veel materiaal uit het museum gebruik Elvis Aaron Presley Jr. wanneer hij een concert voor de bezoekers geeft die het museum kunnen bijwonen. Bezoekers kunnen boeken voor zowel één dag, week of maand(en).

Elvis Aron Presley Jr. geboren 24 december 1961 in Gary Canada, zoon van Angelique Delores Pettyjohn ( een jonge actrice die een extra rol had in de film “Blue Hawaï”) en Elvis Presley. Gedurende deze tijd was Elvis op het hoogte punt van zijn roem en Elvis manager Kolonel Parker vreesde dat een huwelijk met Angelique, evenals zijn naderende vaderschap de reputatie van de King en zijn rijkdom ernstig zou schaden. Grote druk werd uitgeoefend dat de actrice abortus zou plegen. Angelique was niet bereid dit te doen maar stemde er wel mee in om het kind uit de publiciteit te houden en het af te staan aan een ouderloos echtpaar, om op zo manier voor Elvis geen schade aan te richten.

Kolonel Parker, die zelf een wees was en geadopteerd werd door een circus echtpaar, begon meteen een geschrikt echtpaar te zoeken bij een circus. Hij vond een jong Joegoslavisch koppel dat bekend stond als The Vargas en mee reisde met de Ringling Brothers Circus die heel Noord Amerika rond ging. Het jonge echtpaar wilde heel graag een eigen kind, maar zij was niet in staat om zwanger te geraken. Afspraken werden gemaakt en direct na de geboorte gaf Pettyjohn haar zoon aan het echtpaar met de woorden “Wees extra voorzichtig met deze jongen, hij is een deel van Elvis”. Op zijn 21e verjaardag wilde ze een compensatie van de family Presley ten behoeven van het kind.

Toen de adoptie voltooid was en de zuigeling het leven begon als Philip Stanic groeide het op omringd door de schitterende circus wereld. Op de prille leeftijd van 5 stond Elvis jr. in de schijnwerpers. Hij trad op, begeleid door Blinco en Gene Randall als clown. Als 15 jarige trad hij op met exotische katachtige en werd bekend als de jongste wild dieren trainer ter wereld. Hij trainde zijn exoten met liefde –zonder zwepen, geen stoelen en zonder verdovingen. Zijn katten zijn in vele commercials te zien, waaronder die voor Kit Kat chocoladerepen en Cougar Lincoln Mecury auto’s evenals een aantal films zoals Sahara met Brooke Shield en Cat People met in de hoofdrol Natasha Kinski. Op 16 jarige leeftijd ontdekte hij dat ie kon zingen en begon nachts op te treden in clubs en showcases, terwijl hij overdag zijn katten trainde. Toen Philips 21 werd, stonden zijn ouders voor de moeilijke keuze om hem vertellen dat ie was geadopteerd en zijn echte vader Elvis Presley was.

Na veel innerlijke strijd besefte Phillips dat zijn ware identiteit werd erkend. Hij vroeg de naam Elvis Aaron Presley jr. aan en werd – na voldoende documenten, beëdigde getuigenissen en aanvullende bewijs van onafhankelijke derden – voorgelegd aan de rechter van het Hof. Daar er ook geen bezwaren zijn ingediend werd op 21 januari 1985 door de Amerikaanse Federal Court-systeem de beslissing verleend dat Phillips Stanic werd erkend als Elvis Aaron Presley jr.